Magic News

Ce cadou minunat i-au luat Smiley şi Gina Pistol fetiţei lor după botez

Smiley si Gina Pistol şi-au botezat fetiţa în urmă cu o săptămână şi au organizat o petrecere foarte frumoasă la care au participat familiile celor doi şi prietenii apropiaţi.

Evenimentul a avut loc în aer liber şi nimic nu a fost lăsat la voia întâmplării, de la decoraţiunile alese cu grijă la meniul select sau la corner-ul de făcut fotografii.

După botez, cei doi părinti au dezvăuit că i-au cumpărat fiicei lor un tablou cu harta astrală din ziua în care s-a născut. Pe aceasta este trecută și la ora la care Josephine Ana Maria a venit pe lume.

Numele fetiței este scris pe harta stelară, alături de câteva versuri, prin care părinții îi transmit toată dragostea lor.

Versurile alese sunt din cea mai recentă melodie lansată de Smiley. „Ai adus Soarele cu tine,/ Pentru noi e răsărit,/ Ne-ai arătat că până acum,/ Noi nu am mai iubit,/ Pe nimeni… Pe nimeni până la tine.”

Smiley a scris câteva cuvinte emoţionante despre botezul fiicei lor: “„Duminica aceasta pentru noi a fost cod rosu de iubire. ❤️ Am avut familia alaturi, prietenii si persoanele dragi pentru a o sarbatori cu totii pe cea mai iubita fiinta din viata nostra. Josephine, esti TOT!”

Şi Gina a dezvăluit câteva detalii despre botez: “„Duminică am creștinat-o pe Josephine. Pentru noi, ca părinți, momentul de la Biserică a fost unul extrem de frumos și emoționant. Eu am avut lacrimi în ochi mai toată slujba, însă micuța noastră a fost foarte, foarte cuminte. La finalul zilei ne-am bucurat să avem alături familia și cei mai apropiați prieteni într-o petrecere restrânsă. A fost o zi magică! Poate cea mai specială zi de când ea a venit pe lume”.