Magic News

La 50 de ani, actorul Ewan McGregor este tată pentru a 5-a oară

Ewan McGregor a devenit de curând tată pentru a 5-a oara, iar fiicele lui cele mari au dat vestea pe Instagram, unde au publicat fotografii cu frăţiorul lor.

Actorul în vârstă de 50 de ani are o relaţie cu Mary Elizabeth Winstead, 36 de ani, pe care a întâlnit-o în 2016 la filmările pentru “Fargo”, însă cei doi nu au anunţat nimic despre sarcină.

„Bine ai venit pe lume frate mai mic. Felicitări tatei și lui Mary – acesta este cel mai frumos cadou,” a scris Clara, care a postat două fotografii în care apare ţinându-şi frăţiorul în braţe.

Esther, sora în vârstă de 19 ani, a pus şi ea fotografii cu bebeluşul, dezvăluind şi numele acestuia, Laurie: „L-am întâmpinat pe frățiorul meu mai mic arătând ca un pirat,” a scris ea. „Recomand! Bine ai venit în familie, micuțule Laurie.”

Ewan McGregor a fost căsătorit timp de 22 de ani cu scenografa de origine franceză Eve Mavrakis, cu care are patru copii, Clara, Esther, Jamyan, 20 ani, și Anouk, 10 ani.

În 2017, el a fost surprins sărutându-se cu Mary Elizabeth Winstead, care a pus în acel an punct unei căsătorii de 7 ani. Sărutul acela a fost începutul sfârşitului căsătoriei lui Ewan, divorţul său de Eve fiind finalizat în 2020.