Magic News

Smiley, despre botezul lui Josephine - “A fost cod roşu de iubire”

Smiley şi Gina Pistol şi-au botezat fetiţa în weekend, iar artistul a făcut primele declaraţii şi a publicat fotografii de la eveniment.

Acesta le-a dezvăluit fanilor două fotografii de la botezul lui Josephine, în care apare împreună cu Gina, iar fericirea şi iubirea se pot citi în ochii lor. Într-una dintre fotografii, alb-negru, cei doi se privesc în ochi, iar în cea de-a doua, Smiley o mângâie protector pe Gina pe păr, în timp ce aceasta zâmbeşte.

Mesajul care însoţeşte imaginile este o declaraţie de iubire pentru micuţa Josephine: “Duminica aceasta pentru noi a fost cod rosu de iubire. Am avut familia alaturi, prietenii si persoanele dragi pentru a o sarbatori cu totii pe cea mai iubita fiinta din viata nostra. Josephine, esti TOT!”

Smiley a povestit recent cum li s-a schimbat viaţa de când o au pe Josephine: “Mă trezesc un pic mai devreme, la 07:30, 08:00. Suntem foarte bucuroși că doarme noaptea. Nu am avut probleme de genul ăsta deloc, am avut vreo două nopți un pic mai agitate. Atmosfera în casă e pe liniște și pace și mult râs și muzică. E foarte cuminte, veselă. Din când în când vin și bunicii. Acum ne lasă să se obișnuim. O schimb în fiecare zi”.