Magic News

Smiley şi Gina Pistol şi-au botezat fetiţa. Prima fotografie de la botezul lui Josephine

Smiley şi Gina Pistol şi-au botezat fetiţa, Josephine Ana Maria, zilele trecute, cuplul încercând să păstreze discreţia asupra evenimentului.

Nu au anunţat botezul şi nu au postat fotografii, însă inevitabil a apărut şi prima fotografie de la botez.

Andreea Bănică este cea care a dezvăluit că se află la botezul lui Josephine şi le-a spus fanilor cu ce este îmbrăcată: „Este un costum roz special creat pentru mine. Pentru că sunt la botez la micuța Josephine, fetița lui Smiley și a Ginei Pistol”, a spus Andreea Bănică pe Instastory.

Tot Andreea Bănică este cea care a dezvăluit și prima fotografie de la botezul micuței, în care cântăreața apare alături de soțul ei, Lucian Mitrea, și cei doi fericiți părinți, Smiley și Gina Pistol.

Gina poartă o rochie crem cu motive şi are păru desfăcut, iar Smiley are o ţinută casual, cu cămaşă albă şi pantaloni crem.

 „Fericire multă, Josephine! Ți-a dat Dumnezeu cei mai buni părinți din lume care să te iubească și să te ocrotească! Ne bucurăm că v-am fost alături într-un moment atât de important.”, a scris artista.

Invitat într-o emisune TV, Smiley a vorbit despre fetiţa lui: “Piciorul ei e cât degetul meu, are picioarele lungi din naștere. Deocamdată, pentru că nu are culoarea ochilor clară, nu ne dăm seama cu cine seamănă, dar probabil dacă va avea ochii verzi sau albaștri va semăna foate mult cu Gina, dacă va avea ochii căprui, cu mine, cel puțin de la nas în sus. Toată sarcina m-am rugat să nu aibă nasul meu. E foarte important. Are nasul mic deocamdată, să sperăm că rămâne așa. Nu are forma nasului meu”, a spus Smiley.