Magic News

“Liceeni” s-au întâlnit şi anul acesta. Cum arată actorii din filmul generaţiei cu matricolă şi bentiţă

Ștefan Bănică, Oana Sârbu și Tudor Petruț, actorii din filmul românesc "Liceenii”, s-au reîntâlnit, iar imaginile cu ei au emoţionat pe toată lumea.

Ștefan Bănică a fost cel care a publicat pe contul lui de Instagram o fotografie în care apare alături de Oana Sârbu și Tudor Petruț, iar mesajul care însoţeşte fotografia este: „S-a strigat și anul ăsta catalogul.”

Regizat de Nicolae Corjos, filmul a fost lansat în 1986 şi a avut un mare succes la public, fiind urmărit şi astăzi atât de cei care au făcut liceul în anii 70-80, dar şi generaţiile mai tinere.

Evident, fanii au reacţionat şi au comentat cu multă emoţie fotografia: “Am trait odată cu voi anii de liceu și chiuleam să mergem să vă vedem la cinema!”, “Unde e Constantin???Iar face boacăne?”, “Sunteti superbi”, “Foarte faini și neschimbati! Ce vremuri, ce artiști și filme de neuitat! Va pup, dragilor!”

„Liceenii" spune povestea de dragoste inocentă şi plină de romantism dintre Mihai, un băiat din provincie, pasionat de filosofie şi matematică, admis la un liceu din Capitală, şi colega lui, Dana, o împătimită a jocului de şah, câştigătoare a tuturor campionatelor şcolare.

 Ei se pregătesc pentru examenul de treapta a II-a, probă ce se desfășura în perioada respectivă pentru admiterea în clasa a XI-a, dar cunosc și primele emoții ale dragostei.