Magic News

Penny Lancaster, soţia lui Rod Stewart, are poate cea mai neaşteptată meserie

Rod Stewart are de ce să fie mândru de soţia lui, Penny Lancaster, cu 26 de ani mai tânără decât el, după ce aceasta a devenit… poliţistă.

Fost model, Penny a fost surprinsă patrulând pe străzile din Londra îmbrăcată în unifomă de poliţist şi purtând armă.

Ea s-a alăturat forțelor de ordine după ce în 2019 a participat la Famous and Fighting Crime, un show în care vedetele făceau echipă cu polițiștii şi patrulau pe străzi.

Penny este extrem de mândră de meseria sa şi se bucură de susţinerea soţului ei, rockstar-ul Rod Stewart. „Este necesar să faci o schimbare pozitivă în comunitate. Aștept cu nerăbdare să primesc instruirea și sprijinul necesar pentru a ajuta la oprirea infracțiunilor și îmbunătățirea vieții, în calitate de polițistă" a scris Penny Lancaster pe Instagram.

Penny şi Rod Stewart sunt căsătoriţi din 2007, iar în 2017, ei şi-au reînnoit jurămintele de nuntă, ocazie cu care artistul a declarat: "Penny este toată lumea mea". "Dragostea înseamnă multe lucruri pentru mulți oameni, dar pentru mine înseamnă să împărtășești totul cu cel pe care-l iubești, iar eu o iubesc pe Penny acum mai mult decât oricând".

La rândul ei, Penny a spus: "Am simțit acest moment ca fiind unul foarte special. Te căsătorești cu speranța că veți ramane împreună toată viața. Când ne-am reînnoit jurămintele, le-am spus nu doar cu speranță, dar și ca o reasigurare".