Magic News

Ce cadou minunat a primit Ana Maria, câştigătoarea "Românii au talent”, de la părinţi

Ana Maria Mărgean, fetiţa-ventriloc, care a câştigat cea mai recentă ediţie a emisiunii “Românii au talent”, a mai avut parte de o bucurie imensă.

De Ziua Copilului, ea a primit de la părinţi cadoul mult visat: un căţel adorabil, iar fetiţa a plâns de fericire. “La mulți ani, copii buni și frumoși! Să aveți o zi minunată! Am primit cel mai frumos cadou, cățelușul mult dorit! El e BUZZ! My love”, a scris Ana Maria pe Instagram, unde a postat şi un filmuleţ cu momentul în care şi-a descoperit cadoul.

Ana Maria a fost preferata Andrei în acest concurs, artista acordându-i Golden Buzz-ul încă din audiţii. În finală, fetiţa în vârstă de 11 ani a urcat pe scenă alături de păpușile Lizzie și Nicole, oferind un show spectaculos cu ajutorul unui colaj de melodii celebre.

"A fost o experiență de neuitat, am simțit o emoție aparte. Ne-am simțit foarte bine pe scenă împreună. Vreau să le mulțumesc telespectatorilor pentru că m-au votat și Andrei că a apăsat pe Golden Buzz", a mărturisit Ana Maria Mărgean.

Pe lângă titlul de cel mai talentat concurent, Ana Maria Mărgean a plecat acasă și cu marele premiu, în valoare de 120.000 de euro.