Magic News

Smiley - Fotografia cu Gina Pistol şi fetiţa lor de Ziua Copilului

Celebrităţile şi nu numai au sărbătorit Ziua Copilului postând imagini adorabile cu copiii lor sau din copilărie.

Topit după fiica lui de 3 luni, Smiley a publicat şi el o fotografie emoţionantă cu Josephine.

Nici de data aceasta, Smiley nu i-a arătat chipul, alegând o fotografie în care fetiţa stă în braţele mamei sale. “Mă simt mult mai aproape de copilărie alături de copilul nostru”, a scris Smiley în dreptul fotografiei postate pe Instagram, care a adunat zeci de mii de aprecieri, iar Josephine a primit numeroase felicitări din partea fanilor artistului.

Invitat de curând în emisiunea lui Cătălin Măruţă, Smiley a povestit cum s-a schimbat viaţa lui. “Pleci de acasă parcă pregătit de orice, poate să se întâmple orice, că nu are ce să fie rău. Piciorul ei e cât degetul meu, are picioarele lungi din naștere. Deocamdată, pentru că nu are culoarea ochilor clară, nu ne dăm seama cu cine seamănă, dar probabil dacă va avea ochii verzi sau albaștri va semăna foate mult cu Gina, dacă va avea ochii căprui, cu mine, cel puțin de la nas în sus. Toată sarcina m-am rugat să nu aibă nasul meu. E foarte important. Are nasul mic deocamdată, să sperăm că rămâne așa. Nu are forma nasului meu”, a spus Smiley.

Gina şi Smiley îşi cresc singuri fetiţa, iar artistul este un tătic foarte implicat. “Mă trezesc un pic mai devreme, la 07:30, 08:00. Suntem foarte bucuroși că doarme noaptea. Nu am avut probleme de genul ăsta deloc, am avut vreo două nopți un pic mai agitate. Atmosfera în casă e pe liniște și pace și mult râs și muzică. E foarte cuminte, veselă. Din când în când vin și bunicii. Acum ne lasă să se obișnuim. O schimb în fiecare zi”, a povestit Smiley.