Magic News

Brad Pitt a flirtat cu o cântăreaţă celebră

Brad Pitt este singur din 2016, când s-a despărţit de Angelina Jolie, iar în ultimii 5 ani actorul nu a avut nicio relaţie serioasă.

În timp ce mulţi au sperat că se va împăca cu Jennifer Aniston, iată că Brad are alte intenţii, iar la Gala Premiilor Oscar ar fi fost cucerit de fermecătoarea Andra Day.

Nominalizată la ediţia de anul acesta pentru rolul său din “The United States vs. Billie Holiday”, Andra ar fi flirtat în culise cu celebrul actor, câştigător anul trecut al unui Oscar pentru rol secundar şi invitat să prezinte acum Premiul pentru Cea mai bună actriţă în rol secundar.

Prietenii lui Brad Pitt ar fi spus că cei doi ar forma un cuplu formidabil, în ciuda diferenţei de vârstă: Andra are 36 de ani, iar Brad Pitt, 57 de ani. Andra Day a arătat speculos la ceremonia Oscar, ea purtând o rochie aurie metalizată, cu decupaje, creată de Vera Wang.

Pentru moment, niciunul dintre protagonişti nu a vorbit despre acest subiect. Brad Pitt este ocupat cu procesul pe care îl are cu Angelina Jolie, iar săptămâna trecută a obţinut o victorie importantă, câştigând custodia comună a copiilor.