Magic News

diMANSIONS Hit Music Festival se reprogramează pentru 2022

Luând în considerare actualul context, organizatorii diMANSIONS Hit Music Festival au hotărât amânarea pentru 2022 a festivalului în forma sa clasică.

„Am luat această decizie într-un moment în care ne aflam oricum sub o presiune uriașă, având în vedere timpul foarte scurt rămas până la data festivalului și fiind, fără vina noastră, mult în urmă cu o mulțime de aspecte ce țin de organizare și care nu au putut fi clarificate la timp. Nu am fi putut, în condițiile date, să oferim nici spectatorilor, nici artiștilor, o experiență la standardul diMANSIONS și am fi supus echipa de implementare la un efort greu de susținut și justificat.

Pentru că nu vrem ca nimeni să sufere din pricina acestei situații, pe care nu o putem controla și influența decât în foarte mică măsură, suntem extrem de aproape de a vă comunica o variantă alternativă prin care vă veți putea întâlni în vara acestui an cu toți artiștii de pe afișul festivalului, în condiții sigure și legale, într-o nouă locație, în cadrul mai multor evenimente de dimensiuni mai mici.”

Toate biletele achiziționate rămân valabile pentru noile date din 2022 sau vor putea fi transformate în vouchere în baza cărora să obțineți bilete de acces la viitoarele evenimente ce vor purta ”semnătura” diMANSIONS în acest an. Detalii clare și opțiuni urmează a fi comunicate în următoarele zile.