Magic News

Kate Middleton, într-o ţinută asemănătoarea cu a Prinţesei Diana din urmă cu 30 de ani

Kate Middleton i s-a alăturat Prinţului William în turneul în Scoţia, ţara pentru care William are multe amintiri.

Iar Ducesa a reuşit o nouă apariţie stylish, mai ales că ţinuta purtată de ea este apropiată de o altă îmbrăcată de Prinţesa Diana în 1992.

Kate ş William au vizitat organizaţia caritabilă Turning Point Scotland, care oferă ajutor persoanelor fără adăpost sau care se confruntă cu probleme legate de sănătate mintală, consum de alcool și droguri.

În cadrul acestei vizite, Kate Middleton a purtat un blazer de la Zara și o fustă midi de la Hope, ambele într-o nuanță similară de albastru, accesorizate cu pantofi şi plic în nuanţa bej. Iar Kate a amintit din nou de Diana, care în 1992 a avut o ţinută asemănătoare.

Ducii de Cambridge au dat o mână de ajutor în bucătărie, la pregătirea mâncării, şi s-au descurcat ecelent şi de data aceasta

Prinţul William a povestit are multe amintiri legate de Scoţia, unde vine de când era mic, dar şi una tristă, el aflându-se la Castelul Balmoral când i s-a dat vestea că mama lui a murit.

 „Scoția este incredibil de importantă pentru mine și va avea întotdeauna un loc special în inima mea. Vin în Scoția de când eram mic. Pe măsură ce am crescut, am văzut cum bunica mea se bucură de fiecare minut pe care îl petrece aici. Scoția este sursa unora dintre cele mai frumoase, dar și triste amintiri din viața mea. Este și cel mai trist loc al meu. Eram la Castelul Balmoral când mi s-a spus că mama a murit.”, a dezvăluit el.

Dar William are şi o amintire extrem de fericită, acesta fiind locul în care a cunoscut-o pe Kate.

 „Și totuși, pe lângă această amintire dureroasă, am și una fericită. Pentru că tocmai aici, în Scoția, am cunoscut-o pentru prima dată pe Catherine. Nu mai e cazul să spun că orașul în care te întâlnești cu viitoarea ta soție deține un loc cu totul special în inima ta”.

Ducii de Cambridge vor vizita şi Universitatea St. Andrews, unde s-au cunoscut în urmă cu 20 de ani pe când urmau un curs de istoria artei.