Magic News

Angelina Jolie a explicat de ce este singură

Au trecut cinci ani de când Angelina Jolie s-a despărţit de Brad Pitt, iar actriţa nu şi-a refăcut viaţa sentimentală. Ea a explicat motivele pentru care este singură într-un nou interviu.

Actriţa a fost invitată la E! Daily News Pop, cu ocazia promovării celui mai recent film în care a jucat, Those Who Wish Me Dead. „Nu mai jucasem într-un film de acțiune de vreo 10 ani” a spus Jolie, care a devăluit că pentru copiii ei a fost distractiv să o vadă într-o astfel de postură.

Actriţa în vârstă de 45 de ani a spus şi de ce a a ales să fie singură, iar cei şase copii au fost principalul ei motiv.

“Bineînțeles, te trezești și te gândești: Trebuie să mă asigur că ei sunt bine. Trebuie să mă asigur că sunt OK mental”, a spus ea, adăugând că, în ultima vreme, situația s-a inversat, iar copiii sunt cei care vor să se asigure ca mama lor este bine. “Formăm o echipă frumoasă Sunt foarte norocoasă. Eu sunt cea care mă îngrijorez de fiecare dată, însă îi ador.”

Angelina a făcut haz de necaz şi a declarat” „Sunt singură de mult timp deja”, a spus ea râzând.

De partea cealaltă, Brad Pitt a fost de mai multe ori “cuplat” cu diverse femei, fără însă ca actorul să înceapă vreo relatie serioasă. Brad şi Angelina nu au finalizat divorţul, care se anunţă cel mai scump din istoria Hollywood-ului, cei doi luptându-se pentru custodia copiilor. Angelina l-a acuzat de violenţă conjugală şi este gata să aducă probe în acest sens, iar copiii ar putea depune mărturie.