Magic News

Trupa ABBA promite noi melodii anul acesta

Au trecut 40 de ani de la lansarea ultimului album de studio ABBA, iar faimoşii artişti promit o revenire chiar anul acesta.

Bjorn Ulvaeus, unul dintre cei patru fantastici ABBA, a dezvăluit că formaţia va lansa noi melodii în 2021.

''Va fi muzică nouă anul acesta, asta este clar, nu mai este vorba despre o posibilitate, se va întâmpla'', a spus Bjorn Ulvaeus într-un interviu acordat pentru The Herald Sun.

În vârstă de 76 de ani, Bjorn Ulvaeus a declarat că trupa va lansa ''cu siguranţă'' noi melodii în 2021, după 40 de ani de la lansarea albumului ''The Visitors'', în 1981.

El s-a întors în studio alături de colegii de trupă, Benny Andersson, Agnetha Faltskog şi Anni-Frid Lyngstad.

''Suntem prieteni foarte, foarte buni. Noi patru ne aflăm în studio pentru prima dată în ultimii 40 de ani'', a spus el.

''Este greu de descris, dar există legături foarte, foarte puternice între noi'', a adăugat muzicianul.

ABBA confirma în 2018 că va lansa piese noi, însă trupa, care s-a destrămat în 1983 în timp ce se află în culmea gloriei, a fost nevoită să amâne lansarea noilor piese - printre care mult-aşteptatele ''I Still Have Faith In You'' şi ''Don't Shut Me Down'' - precum şi turneul lor de holograme intitulat ''ABBAtar'', din cauza pandemiei de COVID-19.

ABBA a vândut peste 400 de milioane de albume şi a lansat numeroase hit-uri, precum “Mamma Mia” sau “Super Trooper”. În 1974, au câştigat concursul Eurovision cu celebra melodie “Waterloo”.