Magic News

Prinţul William şi Kate Middleton sărbătoresc 10 ani de căsătorie. Noi fotografii cu Ducii de Cambridge

Pe 29 aprilie, Prinţul William si Kate Middleton celebrează 10 ani de căsătorie, ocazie cu care au dezvăluit două portrete adorabile.

În 2011, cei doi s-au căsătorit la Catedrala Westminster, iar acum au o familie minunată după ce au devenit părinţii a trei copii: George, Charlotte şi Louis.

Cu ocazia acestei zile speciale, Ducii de Cambridge au publicat două fotografii realizate de Chris Floyd în această săptămână.

În primul cadru, cei doi sunt fotografiaţi în grădina Palatului Kensington, iar Kate îl ţine de mână pe William. Ducesa poartă o rochie bleu delicată, cu print floral, iar prinţul are haine în aceleaşi nuanţe de albastru.

În cea de-a doua fotografie, cei doi apar îmbrăţişaţi şi zâmbind fericiţi. În ambele fotografii, Kate poartă celebrul inel de aur alb cu un safir mare, oval, înconjurat de 14 diamante, care i-a aparţinut Prinţesei Diana şi pe care William i l-a dăruit la logodna lor din 2010.

În noile fotografii oficiale, Kate şi William par la fel de îndrăgostiţi ca în prima zi şi nu ezită să îşi arate afecţiunea în public.

Povestea lor a început când erau studenţi la aceeaşi universitate, iar în 2004 au fost fotografiaţi pentru prima oară împreună. Relaţia lor a devenit oficială, însă au avut nevoie de mai mulţi ani până când lucrurile au devenit serioase. În 2007 s-au despărţit pentru puţin timp, după care William şi-a dat seama că trebuie să o recucerească pe Kate. S-au logodit în 2010, iar după un an avea loc fabuloasa lor nuntă.  

Pe 22 iulie 2013 s-a născut Prinţul George, viitorul rege al Regatului Unit, iar doi  ani mai târziu a venit pe lume Prinţesa Charlotte, pentru ca pe 23 aprilie 2018, Kate să nască al treilea copil al cuplului, Prinţul Louis.