Magic News

John Travolta - Mărturisiri emoţionante despre pierderea soţiei lui

John Travolta a vorbit într-un interviu despre moartea soţiei lui, Kelly Preston, care s-a stins la vârsta de 57 de ani din cauza unui cancer.

Cei doi au fost căsătoriţi din 1991 şi până la moartae ei în iulie 2020 şi au format un cuplu etxrem de solid, care a reuşit să treacă pest moartea unuia dintre copii.

La aproape un an de când Travolta şi-a pierdut soţia, actorul a acordat un interviu ediţiei spaniole a reviste “Esquire” în care a vorbit despre perioada de doliu.

“Am învăţat că a plânge pe cineva, a fi în doliu este un lucru personal. Cel mai important lucru pe care îl puteţi face pentru a ajuta pe cineva care este în doliu este să îi permiteţi să trăiască acel moment şi să nu îl împovăraţi cu durerea voastră.”

Actorul în vârstă de 67 de ani a dezvăluit că au fost multi cei care au vrut să îl ajute să facă faţă acestei pierderi. “M-am săturat atât de tare de tristeţea tuturor… Dacă eu mor mâine, ultimul lucru pe care aş vrea să îl văd este o lume tristă.”

După moartea soţiei sale, Travolta se concentrează pe cei doi copii, Ella, de 21 de ani, şi Benjamin, de 11 ani. Cel mai important lucru pentru el este să le asigure viitorul şi să îi ajute să facă ce vor în viaţă. Iar celebrul actor din “Grease” şi-a găsit alinarea în muzică şi dans.