Magic News

Actriţa Olimpia Melinte a devenit mamă a doua oară

Actriţa Olimpia Melinte, care a jucat în serialul “Vlad”, a anunţat că a devenit mamă a doua oară, ea aducând pe lume o fetiţă.

“O iubesc până la Lună și înapoi!”, a scris actrița în dreptul fotografiei cu mânuța micuței.

Actriţa îşi anunţase deja fanii că s-a internat în spital, iar micuţa se poate naşte oricând.

Ultima poză în varianta asta. 9 luni am stat împreună și ne așteaptă o viață înainte. Am atâtea emoții că nu-mi mai încap în piele de fericire. De aseară au început contracțiile și în dimineața asta m-am internat. Știu că ați fost alături de noi în toată aventura asta minunată și vă mulțumim! Să ne țineți pumnii!”, scria Olimpia.

Olimpia Melinte si-a dorit mult o fetiţă şi a promis că va fi “cea mai iubită dintre pământece”: “Mi-a fost frică să o spun cu glas tare atunci când toată lumea mă întreba ce mi-aș dori să fie, “băiat sau fată?” Dar adevarul e că visam la o fetiță! Și acum știind că inima ei bate odată cu a mea îmi vine să plâng, să râd, să sar în sus de fericire și tot ce pot să-i promit este că va fi cea mai iubită dintre pământence!” 

Frumoasa actriţă este căsătorită de la vârsta de 22 de ai cu Luca Constantin, iar cei doi mai au un băieţel în vârstă de 6 ani pe nume Sasha.