Magic News

Lady Gaga, într-o rochie de mireasă fabuloasă pe străzile din Roma

La câteva zile după ce a împlinit 35 de ani, Lady Gaga a îmbrăcat rochia de mireasă. A făcut-o pentru filmul “House of Gucci”, pe care îl filmează în aceste zile la Roma.

Adam Driver şi Lady Gaga îi interpretează pe Maurizio Gucci şi Patrizia Reggiani în această producţie regizată de Ridley Scott, una dintre cele mai aşteptate premiere din acest an.

După ce au fost dezvăluite diferite imagini de la filmări, acum fanii artistei au avut ocazia să o vadă în rochie de mireasă. Lady Gaga a fost surprinsă într-o somptuoasă rochie albă accesorizată cu un voal brodat şi pantofi albi.

Poate Lady Gaga va îmbrăca rochia de mireasă şi în viaţa reală în următoarea perioadă, artista trăind în prezent o poveste de iubire cu Michael Polansky.

Bazat pe cartea “The House of Gucci : A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour and Greed”, filmul readuce în prim-plan asasinarea în anii 90 a lui Maurizio Gucci, fondatorul casei de modă cu acelaşi nume. Moartea lui a fost comandată de Patrizia Reggiani, fosta soţie, supranumită “văduva neagră”, care a fost condamnată la 26 de ani de închisoare.

Alături de cei doi actori, distribuţia este una de cinci stele, Robert DeNiro, Al Pacino, Jared Leto sau Salma Hayek jucând în acest film.