Magic News

Cele mai frumoase ţinute de la SAG Awards 2021 purtate de celebrităţi în casele, grădinile sau piscinele lor

Gala SAG Awards 2021 a fost aşteptată cu mare nerăbdare de celebrităţi, care şi-au etalat ţinute care de care mai spectaculoase, deşi ceremonia a fost una online.

Deşi nu au păşit pe covorul roşu, ci au pozat în grădinile sau casele lor, actorii au arătat fabulos în ţinutele lor.

Viola Davis, câştigătoarea premiului pentru Cea mai bună actriţă a purtat o rochie verde cu argintiu, o creaţie Louis Vuitton care a îmbinat viziunea futuristă a lui Nicolas Ghesquiere cu opulnţa vechiului Hollywood, potrivit vogue.com.

Însă apariţia serii a fost Kerry Washington, care, cu pălăria Etro şi rochia cu mărgele, acccesorizate cu bijuterii Bulgari a reamintit de Esther Williams, înotătoarea devenită actriţă în anii 40.

Nicole Kidman şi-a continuat apariţiile chic cu rochia sa Armani Prive, Carrey Mulligan a arătat atât de delicat în rochia cu spatele gol Prada, Glenn Close în Oscar de la Renta şi Helen Mirren în Badgley Mischka au mizat pe roşu şi au reuşit apariţii spectaculoase. Emma Corrin, interpreta Prinţesei Diana, a ales o ţinută îndrăzneaţa Prada, accesorizându-şi look-ul cu bocani, iar bărbaţii au fost şi ei la înălţime cu ţinutele lor.

Foto: vogue.com