Magic News

O nouă imagine cu Josephine, fiica lui Smiley şi a Ginei Pistol

A trecut aproape o lună de când Smiley şi Gina au devenit părinţii unei fetiţe, căreia i-au ales numele Josephine Ana.

Cei doi şi-au ţinut la curent fanii cu toate schimbările care au loc în viaţa lor, însă au preferat să nu arate şi chipul fetiţei lor. Au publicat fotografii în care Josephine este în cărucior sau le-au arătat fanilor doar un picioruş al fetiţei lor.

Smiley şi Gina au vorbit mai mult despre emoţii, bucuria de a fi părinţi şi aşa se întâmplă şi acum când Gina a publicat o fotografie în care nu îi vedem faţa fetiţei. Îmbrăcată într-un body alb, micuţa este aşezată într-un suport special de bebeluşi. Gina a povestit cu sinceritate cât de dificil i-a fost în primele două săptămâni, când a dormit puţin, dar marele ei noroc este Smiley care rămâne calm în orice situaţie.

Până o vom vedea pe Josephine, rămânem cu ceea ce a declarat Smiley despre ea: “Nu prea o lăsăm singură deocamdată, doarme cu noi. Nu doarme cu noi în pat. Mai e un pătuţ lângă patul nostru. Mai avem un pătuţ şi în camera ei. E cuminte, liniştită. În afară de momentele în care are gaze sau îi e foame. Seamănă cu Gina. Suntem extrem de bucuroşi, e o fericire pe care nu am am trăit o niciodată în viaţa noastră. Lucrăm bine în echipă, ne trezim împreună, facem tot împreună. Gina şi-a revenit foarte bine. Fetiţa noastră este perfectă, minunată, e o minune pentru noi. Sunt o grămadă de sentimente noi pentru mine, pentru Gina, ne bucurăm că trăim această poveste frumoasă. Şi atunci când te trezeşti la 4 dimineaţa o faci cu cel mai mare drag, e o plăcere. În momentul când se naşte copilul tău îţi dai seama că până în acel moment nu ai iubit pe nimeni”.