Magic News

Cele mai HOT actrițe în roluri de familie

Actrițele de la Hollywood nu încetează să ne uimească cu frumusețea lor, chiar dacă unele dintre ele au trecut de 50 de ani și s-au maturizat odată cu rolurile în care le-am urmărit cu sufletul la gură. Cele mai hot actrițe care au marcat industria filmului sunt în continuare extrem de senzuale pe marile ecrane, chiar și în roluri de familie.

Drept dovadă stau următoarele femei fatale, care au adus pe ecrane cele mai sexy personaje ale tuturor timpurilor în filme sau seriale pe care le poți vedea alături de toți membrii familiei.

Jennifer Lopez – Hustlers (2020)

Jennifer Lopez este una dintre cele mai longevive și complexe artiste de pe scena muzicală, dar și cinematografică. Jennifer Lopez are 51 de ani, este mamă pentru doi copii, dar este și cel mai bun exemplu pentru expresia „vârsta este doar un număr.”

Ne demonstrează acest lucru cu fiecare rol și apariție, iar interpretarea senzațională a personajului principal din filmul „Hustlers”, în care J. Lo îmbină o meserie mai puțin ortodoxă cu datoria unei mame, o încadrează perfect în definiția de femme fatale.

Vezi continuarea AICI