Magic News

Elton John a colaborat cu Metallica

Elton John a ales show-ul Rocket Hour de pe Apple Music pentru a dezvălui că în perioada de lockdown a colaborat cu trupa Metallica.

Artistul nu a spus pentru moment dacă este vorba despre o melodie nouă, care urmează să fie lansată în curând:

„Tocmai am încheiat ceva cu Metallica. În timpul acestei perioade de izolare. Am lucrat cu Gorillaz şi oameni de genul asta”, a spus artistul. „Nu am mai făcut nicio piesă Elton, dar am făcut lucruri minunate cu alţi oameni”.

Elton John a colaborat de curând cu cu Miley Cyrus pentru albumul ei de coveruri Metallica. El a cântat la pian versiunea „Nothing Else Matters”, single lansat de trupă în 1991. Albumul lui Miley urmează să fie lansat anul acesta. Artistul a colaborat, de asemenea, cu Ozzy Osbourne.

Cu ocazia aniversării sale de 74 de ani, Elton John a dezvăluit şase melodii inedite, printre care şi Scarecrow, prima colaborare cu Bernie Taupin, înregistrată în 1967. Celelalte cântece sunt: Holiday Inn, Keep It a Mystery, Smokestack Children, Two of a Kind şi Conquer the Sun, care au apărut pe compilaţia “Elton: Jewel Box”. Lansată în noiembrie 2020, aceasta conţine 100 de cântece rare sau inedite înregistrate între 1965 şi 2019.