Magic News

Cele mai importante dezvăluiri pe care Prinţul Harry şi Meghan Markle i le-au făcut lui Oprah

Prinţul Harry şi Meghan Markle i-au acordat lui Oprah un interviu aşteptat cu încordare de membrii familiei regale din cauza dezvăluirilor pe care cei doi le-au făcut.

În cadrul interviului difuzat de CBS, Ducii de Sussex au oferit multe informaţii despre culisele rupturii lor de monarhia britanică şi, bineînţeles, că nu au lipsit nici dezvăluirile şocante.

Paris Match a sintetizat cele mai importante 10 dezvăluiri pe care cei doi le-au făcut:

  1. Relaţia cu Kate

Meghan Markle a contrazis zvonurile că, la nunta ei, ar fi făcut-o să plângă pe Kate, declarând că dimpotrivă Ducesa de Cambridge a făcut-o pe ea să plângă. Kate şi-a asumat vina şi şi-a cerut scuze trimiţându-i lui Meghan flori şi o scrisoare. Motivul disputei l-a reprezentat rochiile domnişoarelor de onoare, iar “asta m-a făcut să plâng, m-a rănit”, a declarat Meghan care spune că nu îi poartă ranchiună lui Kate, care este “o persoană bună”.

  1. Nunta secretă

Prinţul Harry şi Meghan Marle s-au căsătorit într-un cadru privat cu 3 zile înainte de nunta oficială de pe 19 mai 2018. “Acest mare show este pentru lume, însă noi vrem ca nunta să fie celebrată între noi”, i-au spus cei doi arhiepiscopului.

  1. Refuzul ca Archie să fie protejat

Când a rămas însărcinată cu Archie, Meghan a aflat că acesta nu va primi protecţie personală, pentru că nu va primi nici titlul de prinţ. Nici ea, nici Harry nu s-au opus ideii ca fiul lor să primească un titlu princiar. Archie a fost astfel primul membru de culoare al familiei regale şi primul care nu a avut aceleaşi drepturi precum ceilalţi strănepoţi, în special acela de a avea dreptul la protecţie.

4 Culoarea pielii lui Archie

Înainte de naşterea lui Archie au existat discuţii despre că faptul că acesta nu va primi titlu regal şi nu va fi protejat, dar şi conversaţii pe care Harry le-a avut cu familia despre culoarea pielii copilului. Prinţul a confirmat că au existat astfel de discuţii, fără a da amănunte pentru că ar fi prea jenant. “Dacă am fi avut susţinere, am fi fost la Londra.”, a spus Harry.

5. Gânduri sinucigaşe

Meghan Markle a dezvăluit că a avut gânduri sinucigaşe din cauza presiunii, a izolării, a articolelor din tabloide şi pentru că nu s-a simţit susţinută sau protejată de familie. Ducesa a cerut ajutor monarhiei, însă acesta nu a venit. “Nu vedeam nicio soluţie. Îmi era ruşine să le spun şi ruşine să îi mărturisesc lui Harry, dar ştiam că dacă nu spun nimic îmi făceam rău. Îţi trebuie mult curaj să admiţi că ai nevoie de autor, să admiţi în ce fel locul în care te afli este sumbru”. Iar Harry este cel care i-a salvat viaţa lui Meghan, permiţându-i să trăiască departe de familia regală.

  1. Sexul bebeluşului

Ducii de Sussex vor deveni părinţi pentru a doua oară în această vară, iar Archie va avea o surioară.

  1. Ca într-o capcană

Harry era ca într-o capcană în familia regală, iar întâlnirea cu Meghan i-a deschis ochii. “Tatăl şi fratele meu sunt şi ei ca într-o cuşcă. Ei nu au dreptul să plece şi am mult compasiune pentru ei.” Lipsa de susţinere şi de înţelegere din partea familiei şi a presei i-a determinat pe cei doi să plece.

  1. Relaţia cu familia regală

Harry a mărturisit că a vorbit mult cu Regina şi că au o relaţie foarte bună. Prinţul a mai declarat că îşi va iubi mereu tatăl, iar una dintre priorităţile lui va fi să încerce să repare această relaţie. Cât despre William: “Îl ador pe William. Este fratele meu. Am trecut prin infern împreună. Dar suntem pe drumuri diferite. Timpul va vindeca toate lucrurile, sper.”

  1. Situatia financiară

Familia regală le-a tăiat veniturile în 2020 când s-au mutat în America, iar Ducii de Sussex şi-au plătit securitatea din banii moşteniţi de la Diana. Cei doi au semnat acum contracte cu Netflix şi Spotify şi au câştigat primii lor bani.

  1. Există regrete?

“Nu. Sunt mândru de noi. Sunt atât mândru de soţia mea.”, a spus Harry când Oprah l-a întrebat dacă regretă ceva. “Stiu că am încercat tot şi că am luat cea mai bună decizie. “Regretul meu este că i-am crezut când mi-au spus că voi fi protejată… Astăzi nu doar că am supravieţuit, dar am şi prosperat.”, a spus şi Meghan.