Magic News

Actorii din “Friends” se reunesc pentru un episod special şi un onorariu fabulos

Amânată din cauza pandemiei, reuniunea actororilor din “Friends” care vor filma din nou împreună, este programată pentru luna aprilie.

Într-un interviu radiophonic, David Schwimmer, interpretul personajului Ross Geller, este cel care a făcut dezvăluirile.

"Se va întâmpla peste mai puţin de o lună, voi merge la Los Angeles", a spus actorul în vârstă de 54 de ani într-o discuţie cu Andy Cohen, prezentator al postului de radio SiriusXM.

"În sfârşit am găsit o modalitate de a filma în siguranţă şi o mare parte va avea loc în exterior unde, după cum ştii, trebuie să respecţi normele sanitare", a spus el.

Pe platourile de filmare se vor reuni astfel Jenniffer Aniston (52), Courtney Cox (56), Lisa Kudrow (57) Matt LeBlanc (53) şi Matthew Perry (51), iar fiecare dintre actori va primi între 2,5 şi 3 milioane de dolari.

Nu va fi vorba însă despre un nou episod, ci despre o emisiune stil "retrospectivă" cu interviuri ale actorilor care au făcut parte din distribuţie. Încă nu se ştie cine va realiza interviurile cu actorii, numele vehiculate fiind cele ale lui Ellen DeGeneres şi Billy Crystal.

Lansat pe 22 septembrie 1994, serialul “Friends” s-a încheiat în 2004 după zece sezoane care au însumat 236 de episoade.

Din luna aprilie, serialul poate fi urmărit HBO GO. HBO a achiziţionat cele zece sezoane ale serialului după o licitaţie strânsă cu Netflix. Compania a plătit 400 de milioane de dolari pentru drepturile asupra producţiei