Magic News

Actriţa Olimpia Melinte se pregăteşte să devină mamă a doua oară – “Primăvara asta este despre iubire”

Actriţa Olimpia Melinte, pe care am văzut-o de curând în serialul “Vlad” este însărcinată şi în scurt timp va aduce pe lume o fetiţă.

Va fi cel de-al doilea copil al frumoasei actriţe, care mai are un băieţel, pe nume Sasha.

De curând, Olimpia a realizat o şedinţă foto specială, în care se vede cât de fericită este la gândul că îşi va strânge fetiţa în braţe peste puţin timp.

“Nu ştiu dacă m-am mai simţit vreodată mai împlinită, mai liniştită, mai... curajoasă. Fotografia asta a fost făcută ieri şi mi se pare că spune tot ce n-am cum să exprim în cuvinte. Simt că primăvara asta e pur şi simplu altfel. Pentru că anul trecut cam pe vremea asta se instala starea de urgenţă, pentru că ne-a fost greu, pentru că n-am renunţat, pentru asta şi pentru multe altele, primăvara asta este despre iubire! Să vă fie bine!", a scris ea pe Instagram. 

Olimpia Melinte si-a dorit mult o fetiţă şi îi promite că va fi “cea mai iubită dintre pământece”: “Mi-a fost frică să o spun cu glas tare atunci când toată lumea mă întreba ce mi-aș dori să fie, “băiat sau fată?” Dar adevarul e că visam la o fetiță! Și acum știind că inima ei bate odată cu a mea îmi vine să plâng, să râd, să sar în sus de fericire și tot ce pot să-i promit este că va fi cea mai iubită dintre pământence! 

Actriţa este mult mai sigură pe ea la a doua sarcină şi ştie ca fetiţa ei va avea nevoie în primul rând de răbdarea şi de iubirea ei:

“Dacă la Sasha mi-am făcut zeci de liste, am cumpărat lucruri pe care nu le-am folosit niciodată, i-am pregătit camera în care n-a stat niciodată singur până pe la 2 ani, de data asta sunt mult mai relaxată și știu că tot ce va avea nevoie bebelina mea sunt răbdarea, iubirea și toată grija de care voi fi în stare.”, a declarat actriţa.

Olimpia Melinte s-a căsătorit la 22 de ani cu Luca Constantin, bărbatul de care s-a îndrăgostit încă din liceu.