Magic News

Prinţul Harry - Mărturisiri dureroase în interviul acordat lui Oprah: “Istoria s-ar putea repeta”

Prinţul Harry şi Meghan Markle au acordat primul lor interviu de la mutarea în America şi renunţarea la funcţiile din cadrul monarhiei britanice.

Este un interviu extrem de aşteptat şi care produce teamă în familia regală din cauza dezvăluirilor pe care cei doi le-ar putea face.

Ducii de Sussex, care aşteaptă al doilea copil, au stat de vorbă cu Oprah, iar Prinţul Harry i-a mărturisit că s-a temut că istoria s-ar putea repeta, făcând referire la destinul tragic al mamei lui, Prinţesa Diana, care a murit într-un accident de maşină după ce a fost urmărită de paparazzi.

Postul CBS a difuzat un fragment din interviul realizat de Oprah Winfrey, care va putea fi văzut integral pe 7 martie la televiziunea americană. 

"Cea mai mare îngrijorare a mea era că istoria s-ar putea repeta", a declarat prinţul în vârstă de 36 de ani. Acesta se referă la moartea mamei sale, în august 1997, în urma unui accident la Paris, pe când încerca să scape de paparazzi care o urmăreau.      

"Sunt cu adevărat uşurat şi fericit să stau aici să vorbesc cu soţia mea lângă mine", declară prinţul Harry, în timp ce o ţine pe Meghan de mână. Acesta a avut o relaţie dificilă cu tabloidele britanice şi a declarat recent că presiunea presei ritanice i-a afectat sănătatea mentală.         

"Pentru că nu pot să-mi imaginez ce a trebuit să fi fost pentru ea (Diana), să treacă prin toate acele probleme singură în toţi anii", a adăugat el. "A fost incredibil de dur pentru noi toţi, dar cel puţin suntem împreună". 

Prinţul Harry este al 6-lea în ordinea succesiunii la tronul britanic, iar din luna aprilie 2020 acesta s-a retras din familia regală. Atât el cât şi Meghan şi-au pierdut privilegiile regale, însă cei doi au început o viaţă nouă în America alături de fiul lor, Archie. Şi-au cumpărat o casă în Santa Barbara şi au semnat contracte cu platformele Netflix şi Spotify. 

De Valentine’s Day, cuplul a anunţat că aşteaptă al doilea copil.