Magic News

VIDEO Ce daruri pregăteşte Ştefan Bănică pentru luna martie

Ştefan Bănică a fost invitat în matinalul MagicMorning unde a povestit ce pregăteşte pentru luna martie, lună în care ne-a obişnuit să susţină concerte dedicate Zilei Femeii.

Artistul va continua tradiţia şi anul acesta, cu un concert acustic, “Te iubesc, femeie!”, care va avea loc  pe 7 martie, ora 19:30, la Sala Gloria (a Teatrului Metropolis) din Bucureşti.

“Concertele acustice au început în 2011. Ne adaptăm perioadei deloc faste nouă, celor de pe scenă. Anul acesta încercăm să facem concertul anual acustic dedicat Zilei Femeii.”, a declarat artistul.

Sala Gloria va fi ocupată doar în proporţie de 30%, aşa cum prevăd reglementările în vigoare, însă concertul va putea fi urmărit online pe site-ul stefanbanica.ro

“Biletele s-au vândut într-o zi. Vom transmite şi concertul online în timp real. Altă şansă nu există.”, a spus Ştefan.

Radu Ştefan, fiul lui, nu va urca pe scenă, însă se va afla în sală. “Ştefan e foarte prins cu facultatea şi cu . Anul acesta pe scenă, am să o aduc pe câştigătoarea X Factor de anul trecut, Andrada Precup”, a dezvăluit Ştefan în premieră în matinalul MagicMorning.

Acesta a declarat în MagicMorning că partea bună a lucrurilor este că a stat foarte mult alături de familia lui, de Alexandru. “Am văzut cum creşte, am fost lângă el. Am stat lângă copiii mei mai mult decât oricând.”

Ştefan se va pregăti pentru luna martie şi cu mărţişoare, iar Radu Ştefan îl va ajuta în acest sens. Însă cel mai frumos mărţisor va fi un bilet la concertul de pe 7 martie, pe care Ştefan Bănică îl va susţine.

Urmăreşte interviul integral aici: