Magic News

Ecaterina Ladin a născut. Actriţa din “Las Fierbinţi” a publicat şi prima imagine cu bebeluşul

Actriţa Ecaterina Ladin a devenit mamă a doua oară, ea aducând pe lume un băiţel cu câteva zile îniante de a-şi sărbători şi ea aniversarea.

Fericita mămică a publicat şi prima imagine cu bebeluşul, actriţa pozând piciorul copilului şi însoţindu-şi poza de un mesaj extrem de emoţionant: … “până la lacrimi mi-e dragă viața!”

Actriţa este căsătorită din 2015 şi mai are un băieţel pe nume Marcu. Ne-am dorit foarte mult copii şi eu, şi soţul meu. Încă de când ne-am cunoscut, ne-am dorit. Şi Marcu, fiul nostru şi-a dorit.”, a declarat ea.

Ecaterina Ladin a povestit cum şi-a cunoscut soţul înainte să joace în “Las Fierinţi”:

“L-am cunoscut prin intermediul altor prieteni de-ai noștri, dar i-am fost angajată. Cumva el administra plaja de la Costinești. Eu neavând de muncă atunci, nu jucam, înainte de a începe ‘Fierbințiul’ (n.r. serialul Las Fierbinți). Presupun că i-a plăcut cum muncesc și s-a îndrăgostit de mine. A fost așa o chimie.

Ne-am întâlnit la momentul potrivit, când eram maturi, nu mai eram copii. Cred că i-a plăcut stabilitatea mea și puterea de muncă. Mie de el nu mi-a plăcut la început. Nu că nu mi-a plăcut, dar nici prin cap nu-mi trecea că el ma invită la film ca un fel de întâlnire”, a declarat Ecaterina Ladin pentru ProTV.