Magic News

Motivul pentru care Britney Spears s-a ras în cap în 2007

În anii 2000, Britney Spears a trecut prin mai multe episoade dificile, care au culminat cu decizia sa de a se rade în cap.

Acum s-a aflat şi motivul pentru care artista a recurs la acest gest extrem, după ce Emily Wynee-Hughes, una dintre anagajatele salonului Body and Soul Tattoo, a povestit că Britney a decis să se tundă pentru a evita ca altcineva să îi mai atingă părul.

„Am observat că nu mai avea păr. Îmi aduc aminte că am întrebat-o: de ce te-ai tuns la zero?' Iar răspunsul artistei a șocat pe toată lumea: „Pur și simplu nu vreau ca altcineva să îmi atingă capul. Nu vreau ca altcineva să îmi atingă părul. M-am săturat ca oamenii să îmi atingă părul.”

După această conversație, Britney a cerut să îi fie tatuate pe corp o cruce și buzele unei femei.

Pe 16 februarie 2007, artista a mers într-un salon şi i-a cerut lui Esther Tognozz să o tundă, iar în faţa refuzului acesteia, Britney s-a tuns singură, iar imaginile au făcut încojurul Planetei.

Artista era înconjurată de gărzi de corp, care, potrivit hair stilistei, nu au făcut nimic pentru a-i împiedica pe paparazzii să imortalizeze momentul. După acest episod, Britney a coorât şi mai mult în infern.

În documentarulFraming Britney Spears” lansat recent descoperim cum cariera lui Britney a fost grav afectată de expunerea mediatică. Divorţul, pierderea custodiei copiilor, punerea sa sub tutela tatălui, de care depinde şi astăzi, au fost amplu dezbătute de presă.