Magic News

Andra a făcut primele declaraţii după ce s-a vindecat de coronavirus

Andra, Catălin Măruţă şi cei doi copii ai lor, David şi Eva s-au îmbolnăvit de coronavirus şi au petrecut perioada de izolare acasă.

Cei patru au făcut forme uşoare ale bolii şi şi-au ţinut la curent fanii cu starea lor pe reţelele de socializare.

Cătălin a ieşit din izolare şi s-a întors la emisiunea pe care a continuat să o realizeze de acasă şi în perioada în care a fost bolnav cu ajutor unor vedete prezente în platou.

Acum, Andra le-a dezvăluit fanilor cum se simte: „Au fost niște zile mai grele până acum, dar astăzi mă simt mult mai bine. Am avut dureri musculare, am început să tușesc foarte tare, să mă doară în gât foarte tare, astăzi mi-am pierdut și gustul și mirosul. Noi suntem aici, acasă în familie, bucuria cea mai mare e că copiii sunt bine și soțul meu. Eu astăzi mă simt foarte bine.”

Artista este deja cu gândul la noi proiecte: „Surprizele pentru voi mă entuziasmează cel mai mult! Abia aștept să vă spun ce proiect pregătesc! Vă pup!”, a scris Andra.

În perioada în care a fost bolnavă, artista s-a filmat în timp ce interpreta câteva piese din repertoriul cântăreței Ariana Grade și le-a mărturisit fanilor că vocea sa a suferit unele modificări din cauza virusului:

„Deocamdată sunt așa, pe voce de cap, pentru că nu am voie să fac un efort prea mare. Dar muzica mă binedispuse și mai cânt așa, în gând. Dar abia aștept să vă cânt, sunt nerăbdătoare să mă văd cu trupa, să cântăm, să vă spun ce am pe suflet, că am adunat foarte multă emoție pe care o să o pun în muzica mea”, a spus Andra, pe Instagram.