Magic News

Jane Seymour, interpreta personajului Dr Quinn, a împlinit 70 de ani

În anii 90, Jane Seymour seducea pe toată lumea cu personajul Dr. Quinn, din serialul cu acelaşi nume.

Povestea doctoriţei care a părăsit Bostonul pentru a se instala în Colorado Springs şi relaţia ei cu chipeşul Byron Sully s-a derulat pe parcursul a şase sezoane. În 1996 ea a câştigat Globul de Aur pentru cea mai bună actriţă într-un serial de televiziune cu rolul din "Dr. Quinn".

Ultimul episod a fost difuzat în 1998, după care pentru Jane Seymour au urmat alte roluri în filme şi seriale. A apărut în al 4-lea sezon din “Smallville”, dar şi într-un episod din “How I met your mother” sau în show-ul de televiziune “Dansez pentru tine”.

În cinematografie, fata Bond din filmul "Pe cine nu laşi să moară" ("Live and Let Die"), în care a jucat alături de Roger a fost distribuită în peste 20 de filme, iar în 2020 a aprut alături de Robert DeNiro.

Când nu filmează, Jane este prezentă pe reţelele de socializare unde îşi prezintă eşarfele colorate sau postează fotografii din sala de sport. Cu silueta sa perfectă şi trăsăturile aproape neschimbate, actriţa în vârstă de 70 de ani este un exemplu pentru cei tineri.

“Nu am apelat la chirurgie şi nu am făcut injecţii. Sunt tentată în fiecare zi, dar văd oameni pe care nu îi mai recunosc.”, spune ea. "Am încercat Botox și l-am detestat. Nu voi mai face niciodată așa ceva. La mine n-a mers. Sunt actriță și trebuie să fiu în stare să-mi mișc fiecare parte a feței. Cred că am multe contracte pentru că nu mi-am făcut toate chestiile de genul ăsta la care toată lumea apelează”, a mărturisit actriţa.

Jane Seymour apelează la metode mai simple și inofensive pentru corpul ei: "Întotdeauna port pălărie când e soare afară. Beau multă apă, iar pielea mea arată excelent când dorm bine", a explicat ea. "Cel mai bun lucru... este să trăiești și să fii sănătos!", a mai spus vedeta.

Actrița care a pozat de trei ori pentru Playboy, ultima oară la 67 de ani, a declarat că își acceptă fără reținere vârsta: "Să îmbătrânești este, de fapt, un privilegiu. Din păcate, am pierdut anul trecut trei din cei mai buni prieteni, erau de aceeași vârstă cu mine. Așa că pentru mine, să fiu aici și să am această discuție este un uriaș privilegiu. Îmi accept îmbătrânirea pentru că înseamnă că încă sunt pe aici."

Ea face sport cel puțin de două ori pe săptămână, timp de 20 de minute, Pilates, Gyrotonics și "The Perfect Workout"("Mișcarea perfectă").