Magic News

Ce face astăzi Michelle Obama, fosta primă doamnă

Michelle Obama, fosta Prima Doamnă a Americii, continuă proiectele începute în perioada în care soţul ei era preşedintele Americii.

“Am veşti noi pentru voi”, a anunţat Michelle, care a dezvăluit noul său proiect, o emisiune culinară pentru copii.

Preocupată de alimentaţia sănătoasă, în special îi ceea ce îi priveşte pe copii, Michelle Obama va lansa împreună cu Netfix un serial, care îi va cuceri, deopotrivă, pe copii şi pe adulţi.

Cu zece episoade a câte 20 de minute, „Gofre + Mochi” este o invitaţie pentru a încuraja copiii şi adulţii să gătească împreună în bucătărie şi să se conecteze la culturi din întreaga lume.

Serialul original pentru întreaga familie este o colaborare cu Higher Ground Productions, compania de producţie fondată de Barack şi Michelle Obama în asociere cu Netflix şi va avea premiera la nivel mondial pe 16 martie 2021.

Michelle a declarat că şi-ar fi dorit să existe o astfel de emisiune când fetele ei erau mici şi speră ca show-ul să aducă puţină lumina şi râsete în familiile greu încercate de pandemie. Emisiunea va fi susţinută de oranizaţia ei,  “Partnership for a Healthier America”, care va asigura produse proaspete pentru familiile afectate de pandemie..

Producţia prezintă călătoria gastronomică spectaculoasă a lui Gofre şi Mochi, doi prieteni buni ce împărtăşesc visul de a deveni bucătari.

Pe parcursul călătoriei lor, vor afla multe lucruri despre diferite alimente, feluri de mâncare, tipuri de bucătării şi culturi cu ajutorul proprietarului supermarketului, doamna Obama, al unui coş de cumpărături zburător care va servi drept ghid şi vor colabora cu bucătari de renume, copii şi vedete.