Magic News

Britney Spears a făcut primele declaraţii despre “Framing Britney Spears”, documentarul despre viaţa ei

Producția FX și New York Times“Framing Britney Spears” a fost lansată luna această, iar fanii lui Britne au ocazia să afle multe lucruri despre vedeta lor preferată.

Este unul dintre cele mai aşteptate documentare muzicale ale anului, care surprinde copilăria artistei, ascensiunea şi actuala sa viaţă, care se pare ca este controlată de tatăl ei, Jamie Spears.

În vârstă de 39 de ani, Britney se află sub tutela tatălui ei din 2008 când artista a avut mai multe probleme. Din cauza unor lucruri care sunt neclare, Britney depinde încă de tatăl ei, motiv pentru care care fanii săi au declanşat în 2019 mişcarea #FreeBritney.

Artista a reacţionat după lansarea materialului, scriind: „Fiecare persoană are povestea sa și propria abordare despre poveștile altora! Cu toții avem vieți atât de diferite, luminoase, frumoase,” a spus ea.

„Amintiți-vă,” a continuat, „că indiferent ce credem că știm despre viața unei persoane, nu este nimic în comparație cu persoana reală care trăiește în spatele obiectivului.”

Documentarul ne introduce în lumea muzicală de la sfârşitul anilor 90 şi începutul anilor 2000, dominată de superficialitate şi misoginism. Extrem de mediatizată, artista şi-a văzut expusă întreaga viaţă în tabloide.

Se pare că Britney a fost emoţionată să urmărească documentarul şi acum vede, în sfârşit, luminiţa de la capătul tunelului. În documentar sunt multe momente dificile ş emoţionante, însă Britney simte că oamenii sunt alături de ea şi că lucrurile se vor îndrepta. Ea speră că va fi eliberată de sub tutela tatălui ei şi este extrem de recunoscătoare de susţinerea publicului şi a unor vedete, precum Sarah Jessica Parker.

 „Îmi va plăcea mereu să fiu pe scenă … dar îmi acord timp să învăț și să fiu o persoană normală … Îmi place pur și simplu să mă bucur de lucrurile de bază ale vieții cotidiene!!!!”, declară ea acum.

În urmă cu câteva luni, anturajul artistei a declarat că acesta nu va mai urca pe scenă atât timp cât este sub tutela tatălui ei. Se pare că tatăl îi controlează viaţa, în timp cee a vrea să facă muzică, să urce pe scenă. Jamie nu i-a lăsat nicio libertate şi nicio responsabilitate. În vară, tatăl ar fi pedepsit-o după ce Britney s-a întâlnit cu un amic şi s-au plimbat pe plajă. Însă el nu vrea ca ea să aibă prieteni sau să vadă oameni din muzică, spunându-i că toată lumea îi vrea răul.