Magic News

Ce semnificaţie are ţinuta purtată de Kamala Harris în Ziua Inaugurării

Kamala Harris, prima femeie vicepreşedinte al SUA, a fost în centrul atenţiei în Ziua Inaugurării.

Ea a ales să poarte în această zi atât de specială creaţii ale unor designeri americani de culoare, Christopher John Rogers şi Sergio Hudson.

Christopher John Rogers este un tânăr designer de culoare, din Baton Rouge care trăieşte în New York. Sergio Hudson este un creator de culoare din Carolina de Sud. 

Kamala şi-a accesorizat ţinuta mov cu perle, iar gestul său va fi urmat şi de alte femei.  Grupul "Wear Pearls pe 20 ianuarie" de pe Facebook avea miercuri peste 450.000 de membri, scrie revista People. 

În 1986, când studia la Harvard, Kamala a intrat în organizaţia “Alpha Kappa Alpha” fondată de un grup de femei numit “Twenty Pearls”, care oferea noilor membre o insignă decorată cu perle. Un gadget care semnifica unitatea, rafinamentul şi înţelepciunea.

Kamala Harris se află pe coperta revistei Vogue, iar fotografia cu ea în picioare purtând un costum accesorizat cu pantofi sport a stârnit multe comentarii. S-a spus că faţa i-a fost albită prea mult, dar şi că ţinuta este una mult prea relaxată.