Magic News

Barack Obama şi-a celebrat soţia cu un mesaj adorabil

Michelle Obama a împlinit 57 de ani pe 17 ianuarie, iar fosta Primă Doamnă a Americii a primit cel mai frumos cadou din partea soţului ei.

Barack Obama a continuat tradiţia mesajelor emoţionante care le scrie în cele mai importante zile pentru familia lui şi i-a transmis lui Michelle toată dragostea lui.

“La multi ani dragostei mele, partenerei şi celei mai bune prietene. Fiecare clipă alături de tine este o binecuvântare. Te iubesc, Miche!”, a scris fostul preşedinte al Americii, postând şi o fotografie cu soţia lui, din tinereţe.

Michelle Obama le-a mulţumit celor care au felicitat-o publicând o fotografie alb-negru şi a scris depre anul care a trecut care a fost dificil pentru toată lumea. “Sper să aveţi grijă de voi şi să găsiţi bucurie în lucrurile mici.”

Michelle şi Barack Obama s-au căsătorit în 1992 şi au două fiice, Malia şi Sasha. Văzut ca un cuplu perfect, cei doi au dezvăluit că relaţia lor a trecut prin momente dificile, în special în perioada celor opt ani petrecuţi la Casa Albă.