Magic News

Iman - Mărturisiri emoţionante despre căsătoria cu David Bowie

În interviul pentru revista Harper’s Bazaar, ediţia britanică, Iman a făcut câteva mărturisiri emoţionante despre mariajul său cu David Bowie.

Top model, femeie de afaceri, implicată în multe cauze umanitare, Iman a fost marea iubire a muzicianului David Bowie, de la a cărui moarte se vor împlini 5 ani pe 10 ianuarie.

În vârstă de 65 de ani, Iman a vorbit despre căsătoria ei cu David, pe care l-a cunoscut în 1990. S-au căsătorit 2 ani mai târziu, iar în anul 2000 s-a născut singurul lor copil, o fată pe nume Alexandria.

“David este tot timpul în inimile şi în sufletele noastre. A fost dragostea vieţii mele. Fiica mea m-a întrebat într-o zi dacă m-aş recăsători şi i-am spus că “niciodată”. A fost o căsătorie pentru toată viaţă. Era foarte amuzant, un adevărat gentleman. Toată lumea vorbeşte despre el ca şi cum ar fi o fiinţă futuristă, însă nu era cazul, lui îi plăcea să poarte un costum din trei piese”, a spus Iman.

Ea a vorbit despre viaţa frumoasă pe care au dus-o împreună la New York, cum îşi duceau fiica la şcoală şi cum se plimbau tot timpul.“Aş fi vrut să fi trăit mai mulţi ani împreună.”

Apropierea zilei în care a murit David este cea mai tristă perioadă pentru Iman, însă aceasta a dezvăluit că îşi găseşte mângâierea ştiind că el o însoţeşte peste tot. În plus, muzica lui este peste tot, iar fanii nu l-au uitat.