Magic News

Cronica unei morţi anunţate: Actriţa Tanya Roberts, cunoscută din “James Bond”, a murit la 65 de ani

Tanya Roberts, actriţa devenită celebră în anii 1980 ca detectiv în "Charlie’s Angels" şi cercetător în filmul James Bond "A View to a Kill", a murit luni noaptea, la Los Angeles, la vârsta de 65 de ani.

Moartea sa fusese anunţată în mod eronat de agentul ei încă de luni dimineaţa, când actriţa era în viaţă, internată în spital şi conectată la un ventilator.

Agentul Mike Pingel se bazase pe informaţiile primite de la partenerul de viaţă al actriţei, însă un telefon la spital avea să infirme iniţial moartea lui Roberts, care era însă în stare foarte gravă.

Agentul ei a declarat că actriţei i s-a făcut rău pe 24 decembrie după o plimbare alături de câinii ei în apropierea locuinţei sale din Hollywood Hills.

Tanya Roberts a avut o carieră de succes în modelling şi a apărut în câteva spectacole pe Broadway. A debutat în 1975 în filmul "The Last Victim", iar apoi a apărut în "The Beastmaster" (1982), "Sheena: Queen of the Jungle" (1984), "Body Slam" (1987) şi "Night Eyes" (1990).

Actriţa a devenit cunoscută o dată cu rolul Stacey Sutton în filmul din franciza James Bond “A View to a Kill” (1985), iar între anii 1998 şi 2004 a fost Midge Pinciotti în serialul “That ’70s Show”.