Magic News

Actriţa Tanya Roberts este în viaţă, dar în stare gravă. Agentul ei îi anunţase decesul

Actrița Tanya Roberts, cunoscută pentru rolurile din filmul James Bond „A View to a Kill” și serialul „Charlie's Angels”, este în viață, dar în stare gravă.

Informaţia iniţială preluată din presa internaţională conform căreia Tanya Roberts a decedat a fost una eronată, conform BBC.

Mike Pingel, reprezentantul actriţei, a declarat că a anunţat în mod eronat moartea acesteia, bazându-se pe informaţiile primite de la partenerul de viaţă al actriţei.

Un apel de la spital a confirmat faptul că aceasta este în continuare în viaţă, internată la terapie intensivă în stare gravă.

În vârstă de 65 de ani, Tanya Roberts a leşinat după ce şi-a plimbat câinii în Ajunul Crăciunului.

Agentul actriţei a declarat că a anunţat moartea după ce a vorbit cu partenerul de viaţă al actriţei, Lance O'Brien. Medicii de la spital unde este internată au infirmat decesul, precizând că aceasta are probleme cu ficatul şi că a fost conectată la un ventilator.

Partenerul ei de viaţa a aflat în timpul unui interviu în direct că Tanya este în viaţă, scrie digi24.ro. „Acum îmi spuneți că încă trăiește?”, se aude bărbatul în timp ce vorbește cu reprezentanții spitalului, în timpul emisiunii.

El a izbucnit în plâns la aflarea veștii: „De la spital îmi spun că este în viață. M-au sunat de la terapie intensivă”.