Magic News

Poveştile de iubire ale anului 2020. Cupluri care s-au logodit sau s-au căsătorit anul acesta

Anul 2020 va rămâne în amintirea tuturor prin provocările pe care le-a adus. Pentru unii, anul are o semnificaţie cu totul aparte, fiind anul în care s-au logodit sau au ajuns în faţa altarului.

Împreună din 2015, Gwen Stefani şi Blake Selton şi-au anunţat logodna pe Instagram. Artista în vârstă de 51 de ani, mama a trei băieţi, a declarat că se va căsători după pandemie.

Actriţa Lily Collins s-a logodit cu Charlie McDowell şi le-a arătat fanilor superul inel cu diamant roz primit de la iubitul ei.

De doar 1 an împreună, Anthony Delon şi Sveva Alviti au făcut publică loodna lor în paginile revistei Paris Match. Actorul de 55 de ani şi actriţa de 36 de ani au apărut în această toamnă de mână pe covorul roşu, la Veneţia.

Lady Amalia Spencer, nepoata Prinţesei Diana, s-a logodit în această vară cu iubitul ei, Greg Mallett.

Victoria Beckham a aprobat logodna fiului ei, Brooklyn Beckham cu Nicola Peltz. Cel mai mare dintre copiii cuplului David şi Victoria Beckham s-a loodit în această vară şi i-a făcut o promisiune viitoarei lui soţii: “I promise to be the best husband and the best daddy one day."

În aşteptarea primului lor copil împreună, Jenna Dewan şi Steve Kazee s-au logodit de Sfântul Valentin, iar actriţa a primit un inel cu diamant oval.

Potrivit revistei People, Heather Locklear s-a loodit cu Chris Heisser, după o serie de despărţiri şi împăcări. Cei doi au ieşit împreună în anii 70, în adolescenţa lor pentru a se regăsi în 2017. S-au logodit anul acesta, în luna aprilie, când au sărbătorit un an de când actriţa nu a mai consumat alcool.

Bindi, fiica lui Steve Irwin, s-a căsătorit cu Chandler Powell, împreună cu care era din 2013. Cei doi au organizat o mică ceremonie, iar Bindi a declarat ca este nespus de fericită.

Michelle Williams şi Thomas Kail s-au căsătorit în secret în luna martie, iar anul acesta au devenit şi părinţi.