Magic News

Michael Douglas şi Catherine Zeta-Jones sărbătoresc 20 de ani de la nuntă. Pe ce melodie a dansat cuplul la nuntă

Intr-o zi de 18 noiembrie, in 2000, Michael Douglas se casatorea cu Catherine Zeta-Jones, la hotelul Plaza din New York.

Cuplul a avut 350 de invitaţi, printre care Goldie Hawn, Jack Nicholson si Meg Ryan, Sir Sean Connery, Jack Nicholson, Sharon Stone, Sir Michael Caine, Christopher Reeve si Danny DeVito si se zvoneste ca nunta a costat 1,5 milioane de dolari.

Ceremonia s-a tinut pe o terasa, pe o platforma suspendata imprejmuita de dealuri cu iarba si o gradina cu flori de Papucul Doamnei si Delfinium.

Mireasa purta o rochie de satin, de culoarea fildesului. Ceremonia a inceput cu corul de 40 de persoane si cu mama Catherinei pasind pe culoar impreuna cu copilasul cuplului, Dylan Douglas, imbracat in costum de marinar.

A fost urmata de Catherine, la bratul tatalui ei, mireasa tinand in mana un buchet de bujori si trandafiri. Purta o brosa cu diamante si avea parul prins in coc.

Cuplul si-a rostit juramintele intre coloane de trandafiri si gardenii si urne argintii umplute de trandafiri, gardenii si bujori.

Dupa ceremonie, oaspetii s-au mutat in Sala Mare, unde violonistii au cantat muzica clasica.

Cuplul a dansat primul dans pe melodia lui Gladys Knight "You're the Best Thing that Ever Happened to Me". Au cantat live Art Garfunkel, Jimmy Buffett si Bonnie Tyler. Tortul a avut 10 etaje si aproape 2 metri.

Kirk Douglas, tatal mirelui, a declarat despre mireasa, inainte de ceremonie: "M-as insura si eu cu ea, dar nu cred ca sotiei mele i-ar surade ideea.”

In 2010, la 10 ani de la nunta, in ciuda faptului ca Michael Douglas era foarte bolnav, cuplul si-a reinnoit juramintele, eveniment urmat de o petrecere somptuoasa, organizata in acelasi loc unde cei doi s-au casatorit.

In 2013, cuplul a fost separat pentru cateva luni, dar se pare ca cei doi au depasit divergentele si s-au mutat din nou impreuna.