Magic News

Al 17-lea sezon din “Grey’s Anatomy” le-a oferit fanilor o apariţie surpriză

Cel de-al 17-lea sezon al serialului “Grey’s Anatomy”, a început joi, iar episodul dedicat lucrătorilor sanitari le-a oferit fanilor o mare surpriză.

Actorul Patrick Dempsey a revenit într-o secvenţă de 17 secunde în rolul lui Dr. Derek “McDreamy” Shepherd, la 5 ani distanţă după ce personajul lui a murit.

Primul episod a fost axat pe lupta dusă de Meredith Grey (Ellen Pompeo) şi Miranda Bailey (Chandra Wilson) pentru salvarea celor care suferă de coronavirus

„Cea mai importantă datorie pe care am avut-o în acest sezon a fost să onorăm realitatea acestei pandemii şi impactul pe care îl are, mai ales asupra lucrătorilor sanitari”, a spus Krista Vernoff, într-un comunicat.

„Pe lângă asta, a trebuit să venim cu moduri creative prin care să permitem serialului să fie încă distractiv şi romantic şi să ofere un fel de evadare. Aici intră Patrick Dempsey. Motivul plajei - care va continua dincolo de premieră - ne oferă un mod de a trăi dincolo de pandemie chiar şi pentru puţin timp, iar revenirea lui Derek ne-a bucurat pe noi, pe Meredith şi pe fani”.

“Sper că show-ul vă va inspira să purtaţi mască pentru a-i proteja şi pentru a ne proteja reciproc. Aşa cum ar spune Derek Shepherd: «Este o zi frumoasă pentru a salva vieţi»”, a mai adăugat ea.

Patrick Dempsey va reveni şi în episodul de săptămâna viitoare, „My Happy Ending Above”.