Magic News

Cum arată noua casă a lui Cameron Diaz

Retrasă de la Hollywood de câţiva ani, actriţa Cameron Diaz s-a dedicat în totalitate vieţii de familie.

La începutul acestui an, actriţa în vârstă de 48 de ani şi muzicianul trupei Good Charlotte Benji Madden au devenit părinţi pentru prima dată.

Cuplul care va sărbători peste câteva luni 6 ani de căsătorie a anunţat cu mare bucurie naşterea fetiţei lor, Raddix. După venirea pe lume a copilului, Cameron şi Benji au simţit nevoia să se mute într-o altă casă.

Cei doi şi-au şi-au oferit aastfel un cadou special, cumpărând o proprietate în Beverly Hills, pe care au plătit 14,7 milioane de dolari. Adele, Vin Disel sau Jennifer Lawrence sunt doar câteva dintre celebrităţile care locuiesc în imediata lor apropiere. Cameron Diaz mai are o proprietate în Sunset Strip şi un apartament în New York.

Noua casă are 7 camere şi 10 băi şi este decorată în culori neutre, albul şi griul fiind cele care predomină. De asemenea, proprietatea are şi o grădină mare cu piscină şi o sală de cinema.

Cameron Diaz a locuit mulţi ani într-o casă din Coldwater Canyon, iar Benji s-a mutat la ea atunci când au devenit un cuplu.