Magic News

Harry şi Meghan - Primul lor portret după ce au părăsit familia regală. Ce bijuterii fabuloase are Ducesa!

Ducele şi Ducesa de Sussex au dezvăluit primul lor portret oficial după ce au părăsit familia regală britanică în luna martie şi s-au stabilit în America.

Cei doi vor participa la conferinţa “Time100 Talks” organizată de revista Time despre crearea unei lumi mai bune. În cadrul evenimentului vor avea loc dezbateri online conduse de diverse personalităţi privind găsirea soluţiilor şi încurajarea acţiunilor pentru o lume mai bună.

Cu această ocazie, Harry şi Meghan au publicat un portret alb-negru realizat de fotograful  Matt Sayles şi nimic nu a fost lăsat la voia întâmplării. Celebrul cuplu este foarte elegant, alegând ţinute casual, simple, dar foarte chic. Aşezată pe un fotoliu, Meghan râde fără a privi spre obiectiv, în timp ce Harry, aflat în spatele ei, se uită spre aparatul foto.

Meghan poartă un costum Alexander McQueen, de aproape 3000 de dolari, accesorizat cu un ceas Cartier care i-a aparţinut Prinţesei Diana. Acesta i-a fost dăruit Dianei de tatăl ei, Contele Spencer la aniversarea de 21 de ani. În plus, pe degetul mic al lui Meghan s-ar afla şi inelul Aquamarine al Dianei, o bijuterie din aur galben de 24 de carate, în valoare de 75.000 de lire sterline. Meghan mai poartă şi o brăţară Cartier de 6.500 de dolari, dar şi inelul de logodnă primit de la Harry, care este estimate la 350.000 de dolari. Faptul că ea îşi etalează câteva bijuterii fabuloase nu a rămas neobservat şi mulţi s-au răbit să o critice pentru opulenţa afişată. Harry a ales sacou, pantaloni şi cămaşă alba şi a renunţat la cravată.

Pentru cei doi este începutul unei noi perioade în care încearcă să îşi clădească o viaţă, dar şi o carieră departe de familia regală.