Magic News

Actorul Jeff Bridges a dezvăluit secretul celor 43 de ani de căsătorie

Actorul american Jeff Bridges a vorbit într-un interviu pentru revista People despre căsătoria lui cu Susan, cu care este însurat de 43 de ani şi împreună cu care are 3 fiice.

A fost dragoste la prima vedere, a mărturisit actorul, care a cunoscut-o pe Susan în 1975. Ea era chelneriţă în Paradise Valley, iar el filma pentru comedia “Rancho Deluxe”

Cei doi au trei fete: Isabelle, 39 de ani, Jessica, 37 de ani, şi Hayley, 35 de ani şi doi nepoţi, Grace, de 9 ani, şi Ben, de 5 ani.

Actorul în varstă de 70 de ani a dezvăluit pentru People că secretul căsniciei sale de 43 de ani este respectul mutual. „Suntem cam diferiţi ca oameni şi ne place asta, în loc să ne separe. Îi respect înţelepciunea şi sunt sigur că şi fetele”, a spus Bridges. „Chiar am fost binecuvântat”, a adăugat el.

Actorul şi fiica lui, Isabelle, au publicat împreună o carte, “Daddy Daughter Day”, pe care ea a scris-o, iar el a ilustrat-o. Cartea spune povestea unei fete care trece prin mai multe aventuri şi a fost inspirată de legatura strânsă dintre Bridges şi fiicele sale.

Isabelle a declarat că mariajul părintilor lor a fost un model de inspiraţie pentru ea şi surorile sale: „Se iubesc, se plac unul pe altul, petrec mult timp împreună. Depun efort să pună întrebări despre ce îl interesează pe celalalt”, a spus ea.

Jeff Bridges are nu doar o viaţă de familie împlinită, ci şi o carieră pe măsură întinsă pe parcursul a aproape 50 de ani. Actorul a fost nominalizat de 7 ori la Oscar şi a câştigat marele trofeu în 2009 pentru “Crazy Heart”.

Cu toate acestea, Bridges spune că nimic nu se compară cu cea mai mare bucurie: familia lui. “Timpul trece repede şi este atât de preţios. Să îl petreci cu oamenii pe care îi iubeşti, nimic nu este mai înălţător”.