Magic News

Barack şi Michelle Obama au aniversat 28 de ani de căsătorie

Barack şi Michelle Obama au sărbătorit pe 3 octombrie 28 de ani de căsătorie, iar cei doi şi-au adresat mesaje extrem de frumoase, aşa cum fac de obicei.

“În ciuda a tot ceea ce se întâmplă, am vrut să iau o pauză și să îi urez aniversare fericită iubirii vieții mele. Fiecare zi petrecută alături de @MichelleObama mă face să devin un soț mai bun, un tată mai bun, și un om mai bun”, a scris fostul președinte al Statelor Unite ale Americii.

Barack a profitat şi de această ocazie pentru a-i îndemna pe oameni să voteze la alegerile prezidenţiale. „În acest an, chiar dacă apreciem toate urările voastre, ceea ce am vrea cu adevărat este să vedem că fiecare dintre voi îi ajută pe cei din jurul să voteze. Ajută-i să se înregistreze. Ajută-i să își facă un plan de vot. Redirecționează-i către iwillvote.com pentru a începe. Aniversare fericită, Miche. Te iubesc!”

La rândul ei, Michelle Obama a răspuns cu un mesaj pe măsură, declarându-se recunoscătoare să aibă un astfel de partener. 

„28 de ani alături de el.Îl iubesc pe @BarackObama pentru zâmbetul lui, pentru caracterul lui și pentru compasiunea sa. Sunt atât de recunoscătoare că îl am ca partener. Și în acest an, avem o rugăminte – alege o persoană din viața ta care s-ar putea să nu voteze și asigură-te că o va face. Spune-ne despre ea în comentarii! Acesta este cel mai bun mesaj de aniversare. Te iubesc, Barack”

Michelle Obama a vorbit recent despre căsătoria sa, dezvăluind faptul că au avut momente dificile, dar şi cum au reuşit să le depăşească: “Oamenii nu sunt perfecţi, căsătoria este ceva dificil. Este o provocare pentru toată lumea”, i-a declarat Michelle lui Conan O’Brien în cel mai recent episod al podcastului ei.