Magic News

Cum arăta Andreea Marin acum 25 de ani când transmitea de la Premiile Oscar

Andreea Marin se pregăteşte să revină în TVR sau “acasă”, după cum spune ea, cu o nouă emisiune care va fi difuzată începând din luna octombrie.

Pregătirile pentru emisiunea “Nu există nu se poate” difuzată pe TVR 2 au început deja, iar Andreea a păşit cu emoţie în studioul Ştirilor.

Ea şi-a amintit că în urmă cu 25 de ani transmitea de pe covorul roşu de Premiile Oscar pentru Jurnalul de seară prezentat de Mircea Radu.

“In studioul știrilor din @televiziunearomana de azi și tot la știri, dar acum un sfert de secol (la propriu, nu e o metafora!), când transmiteam de pe covorul rosu al Premiilor Oscar către Jurnalul de seara prezentat de Mircea Radu. Nu ştiu când a trecut timpul, nici nu-l simt aspru cu mine şi îi mulţumesc lui Dumnezeu că mă ţine cu spiritul tânăr.", a scris vedeta. 

"Decorul noii mele emisiuni, "Nu există nu se poate! cu Andreea Marin", e aproape gata, ultimele elemente de decor au sosit din strainatate (cu emoţii că nu vor ajunge la timp, că aşa e pe timp de pandemie, dar am avut noroc), la sfârşitul săptămânii facem primele probe în platou! Multe filmări pe teren ne-au dus deja în vieţile şi inimile protagoniştilor emisiunii şi abia aştept să îi aveţi că oaspeţi în casele voastre, sunt oameni care va vor inspiră, va vor aduce speranţa, zâmbet, bucurie de a trăi frumos şi demn, idei îndrăzneţe, prospeţime! Daţi vestea mai departe, mi-ar plăcea să ne revedem pe micul ecran şi acum cu inima plină, că şi acum mai bine de 25 de ani, când eram... ANDREEA piticot la TVR Iaşi. Aşadar: din 12 octombrie, înainte de ştirile serii, de la ora 18, de luni până joi, o ora împreună în fiecare seară pe @TVR2 ! Nu există nu se poate cu Andreea Marin"