Magic News

Smiley va fi tătic. Prima imagine cu Gina Pistol însărcinată

Smiley şi Gina Pistol formează un cuplu de câţiva ani. Extrem de discreţi la începutul relaţiei lor, cei doi au început să vorbească anul acesta despre povestea lor de iubire.

Iar relaţia lor este una foarte serioasă, cei doi pregătindu-se să devină anul acesta părinţi. Chiar dacă Smiley şi Gina nu au vorbit pentru moment despre bebeluşul pe care îl aşteaptă, sarcina nu mai poate fi ascunsă.

Prima imagine cu Gina însărcinată a apărut deja pe Instagram, Speak fiind cel care a publicat-o. Artistul se află în vacanţă împreună cu Ştefania, Gina şi Smiley şi a postat câteva selfie-uri pe Instagram. Într-unul dintre ele, în fundal, poate fi văzută şi Gina, îmbrăcată într-o rochie albastră, care îi scoate în evidenţă burtica.

În cea mai recentă imagine, Smiley o priveşte cu multă dragoste pe Gina, iar mesajul artistului este unul atât de frumos: “A ADORÁ adór tranz. 1) A iubi cu patimă. 2) (persoane, ființe sau lucruri) A trata cu dragoste sau admirație; a respecta în mod deosebit; a venera; a idolatriza; a zeifica; a diviniza”.

Invitat în Magic Morning la sfârşitul primăverii, Smiley a povestit cum a fost în perioada de izolare.

„Sincer să vă spun a fost foarte frumos. Am avut timp să fac mai multă muzică, să citesc mai mult, să dau importanţă mai mare lucrurilor cu adevărat importante, am făcut lucruri prin casă, am stat mai mult acasă decât am stat în toţi anii de când m-am mutat în casa asta, am făcut cumva şi curăţenie în gânduri, în planuri. În principiu, a fost mai mult bine decât rău.”