Magic News

Kate şi William şi-au reluat angajamentele oficiale

Ducii de Cambridge şi-au reluat activitatea după o perioadă de pauză în care au păstrat distanţa socială şi au avut parte şi de o vacanţă.

 

Cei doi au stat în ultimele luni alături de copiii lor la reşedinţa de la Anmer Hall, însă acum au revenit la Londra după o lună şi jumătate de absenţă.

Kate şi William au vizitat mai multe afaceri ale comunităţii musulmane din Londra şi au ajutat la cocerea pâinii, activitate care le-a plăcut foarte mult. Beigel Bake, celebră pentru că era deschisă nonstop, şi-a redus programul din cauza pandemiei, iar o parte dintre angajaţi au fost trimişi în şomaj.

Înainte de această vizită, cuplul regal a fost la London Bridge Jobcentre, unde au discutat cu cei care si-au pierdut slujbele în perioada pandemiei.

Ducesa a atras atenţia cu rochia ei roşie cu print floral, în valoare de 550 lire sterline, o creaţie Beulah London, pe care a accesorizat-o cu pantofi maro si mască de protecţie. William a ales şi el o ţinută casual, în tonuri de albastru, accesorizată cu pantofi maro din piele întoarsă.