Magic News

Mickey Rourke la 68 de ani. Incredibila transformare a celebrului actor

Sex-simbol al anilor 80, Mickey Rourke împlineşte pe 16 septembrie 68 de ani, vârstă la care îl descoperim total schimbat din cauza meciurilor de box şi chirurgiei estetice.

În “9 săptămâni şi jumătate”, nu o lăsa indiferentă pe Kim Basinger cu surâsul său cuceritor, cei doi formând unul dintre cele mai hot cupluri din istoria cinematografiei.

Astăzi, nu a mai rămas nimic din chipul fermecător al actorului, distrus de loviturile adversarilor din ring şi de intervenţiile nefericite ale medicilor esteticieni.

Aflat în plină ascensiune în anii 80, Mickey Rourke hotăra la începtul anilor 90 să reia pasiunea din adolescenţă: boxul şi urca în ring sub numele de El Marielito. Rourke a câştigat multe meciuri, însă nu fără urmări: nas fracturat, pomeţi fracturaţi, limbă secţionată. A apelat la medicii esteticieni, însă a devenit fan al chirurgiei şi şi-a făcut rinoplastie, lifting şi multe alte intervenţii.

Lumea filmului uitase de el, când Darren Aronofsky l-a distribuit în “The Wrestler”, un rol care era parcă despre viaţa lui şi care i-a adus în 2009 un Glob de Aur şi o nominalizare la Oscar.

Datorită acestui rol, Mickey Rourke s-a reîntors la Hollywood şi a primit rolurile din “Iron Man 2” sau “Eroi de sacrificiu 2”, iar faţa sa devastată a devenit un atu pentru a juca anti-eroi.