Magic News

Prinţul William, criticat de PETA pentru că a mers la vânătoare cu Prinţul George

Vacanţa continuă pentru familia regală britanică. Ca în fiecare an, Regina Elisabeta a II-a îşi petrece această perioadă în castelul Balmoral din Scoţia unde i-a avut ca oaspeţi pe William, Kate si cei trei copii ai lor, George, Charlotte şi Louis.

În programul familiei s-au aflat plimbările cu caii, pescuitul, dar şi partidele de vânătoare la care Prinţul William l-a luat şi pe George, în vârstă de 7 ani.

Se pare că nu este pentru prima dată când George asistă la o partidă de vânătoare, însă de data aceasta PETA a criticat extrem de dur această acţiune.

Mimi Bekhechi, directoarea asociaţiei, crede că acest eveniment i-ar putea “afecta psihicul” lui George şi l-ar putea “desensibiliza faţă de suferinţa animalelor.

“Puţini oameni din zilele noastre văd tirul ca pe un “sport” şi îl consideră drept o violenţă care răneşte şi ucide animale minunate”, a spus ea.

În familia regală britanică, vânatoarea este însă o adevărată tradiţie, iar Prinţul William nu rateză nicio ocazie să meargă la vânătoare. Iar pasiunea lui este acum transmisă şi lui George, al treilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii.