Magic News

Actriţa care va juca rolul Prinţesei Diana în ultimele 2 sezoane ale serialului “The Crown”

Prinţesa Diana va fi interpretată în sezoanele 5 şi 6 ale serialului britanic “The Crown” de actriţa australiană Elizabeth Debicki.

Aceasta va prelua rolul de la Emma Corrin, care o va juca pe tânăra Diana Spencer în sezonul care urmează să fie lansat anul acesta.

„Spiritul Pințesei Diana, cuvintele și acțiunile ei trăiesc în inimile atâtor oameni. Este privilegiul și onoarea mea să mă alătur acestui serial care m-a captivat încă de la primul episod”, a declarat actriţa.

Elizabeth Debicki are 29 de ani şi până acum a jucat în filme precum SweetbitterThe Night Manager și The Great Gatsby.

Trăsăturile sale sunt asemănatoare cu cele ale Prinţesei Diana, Elizabeth fiind blondă, extrem de graţioasă şi având o înălţime comparabilă cu a Dianei, care măsură 1,78 m, în timp ce tânăra actriţă are 1,90 m.

Elizabeth se va alătura casting-ului serialului format din Imelda Staunton, în rolul Reginei Elisabeta a II-a, Jonathan Pryce, în rolul Prinţului Philip sau Lesley Manville, în rolul Prinţesei Margaret.

Dacă sezonul 4 se va concentra asupra anilor 80 şi va aduce pe ecrane idila lui Charles şi a Dianei, acţiunea sezoanelor 5 şi 6 se va muta în anii 1990-2000.